категорії: блоґ-запис

Вставай, Україно! Москаль, вже годину не спить!

теґи: москалі, хохли

russУ цій замітці, ітиме про те, якими на мій погляд бачать нас росіяни. Про те, як москалики-кацапики ставляться до хохлів . Знову ж таки, кажу одразу, це не наукова стаття, а лише особисте бачення цих відносин.

Я лояльно ставлюся до будь яких національностей і мені не важливо, звідки людина, бо і в Україні «жлобів» повно. Та є такі «патріоти» які нарікають на Росію, в Росії таких також багато. У мене є друг, що живе в Іркутську, який розповідає мені про те, що в Росії говорять про братів менших.

Вони там деякі не знають, що українці знають російську мову, дивні, так? Доречі я пишаюсь тим, що українці знають 2 мови, тому, що більшість народів знає лише одну. Вони називають нашу «Файну Юкрайну» Хохляндією. Тоді виходить, що у них Кацапія?) А що до легенди про те, що, українці полюбляють сало, а росіяни над цим сміються, то це не так, вони також їдять сало, ще й більше за нас, так мій друг каже. Багато хто в Росії не знає, що різниця між Київським і Московським часом становить одну годину. А ще їх дуже смішить наша мова, дуже вона смішна мовляв. Про це я знаю із багатьох джерел, як від друзів, так і із форумів. Кажуть, що коли бачать суміш латиниці із кирилицею, то просто не можуть не сміятись. От щойно згадав, як вони називають українську мову. Вони її називають «мова» без приставки «українська». Тобто, якщо кажуть: «он мне на мове говорит», то мається на увазі українська мова. Ось такі от вони смішні.

Писати про те, якими я бачу росіян вважаю зайвим, тому, що звичайні вони люди, от тільки наглих багато.